Spartak i Maksimović tužili Zvezdu

Muka muku stiže na Marakani. Pored već postojećih i dobro poznatih finansijskih muka, Crvenoj zvezdi i dalje pristižu nove tužbe. Izmirenje finansijskih obaveza zahteva subotički Spartak, na ime transfera Aleksandra Kovačevića, kao i nekadašnji igrač crveno-belih i povremeni reprezentativac Nikola Maksimović.

Crvena zvezda nikako da se iskobelja iz finansijskih tegoba. A i kako bi, kada tek što se kako-tako ugasi jedan požar na Marakani, izniknu dva nova.

Tako je i sada, jer su u Ljutice Bogdana pristigle dve nove tužbe. Spartak iz Subotice je u petak dostavio Arbitražnoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije tužbu protiv Crvene zvezde, i to na ime neplaćenog dela obeštećenja za Aleksandra Kovačevića.

Talentovani zadnji vezni fudbaler se u Zvezdu vratio nakon perioda igranja u Subotici. Njegov transfer crveno-beli nisu izmirili prema predviđenoj dinamici, pa je klub sa krajnjeg severa odlučio da povuče ovakav potez.

Takođe, Nikola Maksikomović, koji sada nastupa za italijanski Torino, tužio je svoj bivši klub zbeog neisplaćenih dugovanja.

"Imali smo načelan dogovor da oprostim 30.000 evra, ali da do kraja godine dobijem ostatak. Niko sa mnom od tada nije kontaktirao, niti je pozvao da ponovo napravim kompromis, pošto je očigledno da od uplate nema ništa. Zvezda je moj klub u kojem sam se afirmisao, ali vidim da nema druge nego da presavijem tabak. Jednostavno, bio sam primoran na ovakav potez", rekao je Maksimović, a prenosi "Sport".

Kada se ovome doda da Crvena zvezda pod hitno mora da pronađe 700.000 evra i tako dobije uopšte mogućnost da registruje Sava Pavićevića, Dejana Kelhara, Darka Lazovića i Đorđa Rakića - jasno je da su pred čelnim ljudima najtrofejnijeg srpskog kluba teški dani i još teže odluke.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво