Antić: Obezbedićemo pomoć za najugroženije

U najboljem interesu svih građana je da Koalicija SPS-PUPS-JS preuzme deo odgovornosti na Voždovcu, izjavio predsednik Gradskog odbora SPS-a Aleksandar Antić. Obezbedićemo pomoć najugroženijim kategorijama stanovnika, obećao Antić.

Socijalistička partija Srbije 17 godina nije bila deo vlasti na Opštini Voždovac i u najboljem interesu svih građana je da Koalicija SPS-PUPS-JS sada preuzme deo odgovornost, izjavio je predsednik Gradskog odbora SPS-a Beograda Aleksandar Antić.

Antić je, u okviru predizborne kampanje za lokalne izbore 15. decembra u toj beogradskoj opštini, rekao da je politika Koalicije Ivica Dačić-SPS-PUPS-JS jasna.

"Obezbedićemo pomoć najugroženijim kategorijama stanovnika, očuvaćemo penzije, trinaestu penziju, nastavićemo sa socijalnim davanjima i socijalnom brigom koju smo imali u Beogradu u predhodnom vremenu", rekao je on.

Prema Antićevim rečima, ta koalicija će učiniti sve da u vremenu krize nivo tih socijalnih prava popravi i podigne ga na viši nivo.

Napominjući da veruje u ljude koji predstavljaju Koaliciju na lokalnim izborima, koji su odgovorni, sa iskustvom, a mladi sa energijom, Antić je rekao da veruje da će ta koalicija imati snage da se izbori sa problemima Voždovčana, saopštio je SPS.

On je pozvao građene da glasaju za one koji žive na Voždovcu, da prepoznaju Voždovčane koji se nalaze na toj izbornoj listi, istakavši da Opštinu Voždovca nakon izbora neće voditi lideri stranaka, već njihovi sugrađani.

"Zato glasajte za listu Ivica Dačić-SPS-PUPS-JS pod brojem 9", rekao je Antić.

On je, takođe, naglasio da SPS, PUPS i JS imaju programe i ljude koji će tu politiku da realizuju, kao i da se on lično sa saradnicima obilazio Opštinu Voždovac i upoznao sa kritičnim tačkama i problemima sa kojima se građani susreću.

Antić smatra da je ozbiljan problem sa nivoom komunalne i saobraćajane infrastrukture u Podavalskom području, ali i da ostali delovi Voždovca treba da dostignu nivo razvoja poput Novog Beograda.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво