Deki na čelu FSS-a?!

Nastavljaju se nagađanja oko predsedničke i selektorske funkcije u Fudbalskom savezu Srbije. Dejan Stanković najozbiljniji kandidat za predsedničku funkciju, dok bi na mesto selektora trebalo da bude postavljen Ljubiša Tumbaković. U ovakvom scenariju Karadžić napušta funkciju, kako je i najavio, a postaje počasni predsednik, prenose „Sportski žurnal“ i „Sport“.

Rekorder po broju utakmica za reprezentaciju Dejan Stanković mogao bi da zameni Tomislava Karadžića na mestu predsednika Fudbalskog saveza Srbije, dok bi za selektora reprezentacije bio imenovan Ljubiša Tumbaković.

Karadžić bi sa funkcije trebalo da ode po završetku jesenjeg dela šampionata Srbije, a prema pisanju Sporskog žurnala, već je razgovarao sa Stankovićem i postigao dogovor.

"Moja želja je da me u FSS-u na funkciji predsednika nasledi uspešni privrednik - biznismen ili uspešan fudbaler", rekao je prvi čovek FSS-a. Kako navodi list Sport, pored Stankovića u FSS bi na funkcije mogli da dođu i bivši reprezentativci Zoran Mirković, Marko Pantelić, Mateja Kežman i Ivica Dragutinović.

"Prvi pik" novog rukovodstva za selektora trebalo bi da bude najtrofejniji trener u istoriji Partizana - Ljubiša Tumbaković, koji je već nekoliko meseci bez angažmana, a poslednji je bio u kineskom Vuhanu. Kao drugi kandidat za selektora pominje se legenda Crvene zvezde i bivši predsednik Saveza - Dragan Stojković Piksi.

U slučaju da Stanković postane predsednik, Karadžić će postati počasni predsednik FSS-a.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 30. мај 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије