"Marakana" četvrti najbučniji stadion u Evropi

Zvezdina "Marakana" je četvrti najbučniji stadion u Evropi u istraživanju "Bličer riporta". Ispred samo stadioni u Turskoj: "Šukru Saračoglu", "Ataturk" i "Turk Telekom Arena".

U istraživanju renomiranog „Bličer riporta" Zvezdina „Marakana" proglašena je za četvrti najbučniji stadion u Evropi! Ispred stadiona u Ljutice Bogdana su samo „Šukru Saračoglu" (stadion Fenerbahčea), Olimpijski stadion „Ataturk" (stadion Bešiktaša) i „Turk Telekom arena" (stadion Galatasaraja).

"Marakana" se tako našla ispred "Vestfalena" u Dortmundu, "Tumba stadiona" u Solunu, "Seltik parka" u Glazgovu, Fejenordovog "De Kajpa", legendarnog "Enfilda" u Liverpulu.

Inače, pomenuti sajt je već pisao o "delijama", koje su našle mesto među deset najluđih ultrasa u Evropi, "grobarima", koji su sedmi najozloglašeniji navijači na svetu, o večitom derbiju, koji se našao na šestom mestu najznačajnijih svetskih derbija...

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије