Venger u Arsenalu postaje "besmrtan"

Arsen Venger želi da na klupi Arsenala ostane do kraja karijere, i tako postane "besmrtan". Želju će mu ispuniti Sten Krenke, vlasnik londonskih "tobdžija". "Oduvek smo ga podržavali. Nikada se nismo kolebali. Ponosni samo na Vengera, ponosni smo na klub, na način na koji ga vodi i kako se 'drži' u svetu", istakao je Krenke.

Vlasnik Arsenala Sten Krenke rekao je da je na trenera Arsena Vengera ponosan i da je francuski trener deo dugoročnih planova tog londonskog fudbalskog kluba. Venger je trener Arsenala već 17 godina, a na kraju sezone ističe mu trogodišnji ugovor sa klubom.

Upitan da li je Venger deo dugoročnih planova Arsenala, Krenke je potvrdno odgovorio.

"Venger sjajno obavlja posao, on zna šta ja mislim", rekao je Krenke.

Vengera su kritikovali pojedini navijači zbog toga što je tokom prelaznog roka u klub doveo samo 20-godišnjeg Francuza Jaju Sanogoa, koji je inače bio slobodan igrač. Trener je, međutim, na kraju prelaznog roka u klub doveo Mesuta Ozila iz Real Madrida za 42,4 miliona funti i tako postavio klupski rekord, ali i kritičarima zapušio usta.

„Tobdžije" su na početku sezone izgubile od Aston Vile sa 1:3 i to je bio prvi poraz Arsenala na domaćem terenu u prvom kolu Premijer lige u poslednjih 20 godina.

Arsenal je nakon toga vezao četiri pobede i nalazi se na prvom mestu na tabeli sa 12 bodova.

"Oduvek smo ga podržavali. Nikada se nismo kolebali. Ponosni samo na Vengera, ponosni smo na klub, na način na koji ga vodi i kako se 'drži' u svetu", rekao je Krenke.

"Arsen zna šta mislimo, kakva je naša filozofija, zna šta želimo da uradimo i mislim da smo potpuno usklađeni", dodao je Krenke, inače vlasnik, između ostalog, i Denver Nagetsa i Sent Luis Remsa.

Mediji spekulišu da će Arsenal Vengeru ponuditi dvogodišnji ugovor, sa opcijom produženja na još godinu dana.

Venger je iz Nagoje 1996. godine prešao u Arsenal, sa kojim je osvojio tri šampionske titule u Premijer ligi i po četiri trofeja u FA kupu i Komjuniti šildu.

On je rekao da želi zauvek da ostane u Arsenalu i tako postane "besmrtan".

"Želim da ovde ostanem zauvek i postanem besmrtan. Mislim da, za potpisivanje novog ugovora, neće biti mnogo pregovora", rekao je 63-godišnji trener.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара