Читај ми!

Voša ispustila pobedu

Vojvodina - Bursa 2:2. Umalo da Vojvodina dođe do velike pobede, ali je Bursa u poslednjim minutima stigla do izjednačenja. Strelci Oumaru i Vulićević za Vojvodinu, Batalja i Taivo za tursku ekipu. Odlična igra Novosađana obećava spektakularan revanš.

Sve vesti i zanimljivosti iz sveta sporta možete pratiti i na našim Fejsbuk i Tviter stranicama.

21.53 - Gotovo je, Vojvodina i Bursa u Novom Sadu odigrali nerešeno 2:2. 

21.50 - GOL! Bursa, posle kornera stiže do izjednačenja. Lopta, posle gužve u šesnaestercu, stiže do Taivoa, a Nigerijac je glavom sprovodi u mrežu.

21.40 - GOL! Potpuni preokret Vojvodine. Kaluđerović je probio po strani, odlično centrirao a Abubakar Oumaru sjajno skočio i preciznim udarcem glavom savladao iskusnog Freja. 

21.28 - GOL! Miroslav Vulićević je "zavrnuo" loptu sa desne strane, a Sebastijan Frej je samo dokačio, nedovoljno da se sačuva mreža. 

21.02 - Počelo je drugo poluvreme. 

20.46 - Poluvreme u Novom Sadu. Bursa vodi sa 1:0 golom Batalje sa penala. 

20.36 - GOL! Odlično je igrala Vojvodina sve do tog 36. minuta, odnosno do trenutka dok Đurić nije skrivio jedanaesterac. Precizan sa bele tačke bio je Argentinac Pablo Batalja.

20.00 - Počeo je meč u Novom Sadu, gde Vojvodina igra sa Bursom. 

13.18 - Nosadska policija zabranila je svako okupljanje navijača Vojvodine i Bursaspora u centru Novog Sada jer je današnja utakmica proglašena za sportsku priredbu povećanog rizika. Policija će preduzeti sve neophodne mere radi bezbednog održavanja utakmice, ukljućujuči i video snimanje pre, za vreme i posle utakmice. Policija je podsetila navijače da je zabranjeno unošenje i konzumiranje alkohola na stadionu, a vlasnike ugostiteljskih objekata, koji se nalaze na manje od kilometar od stadiona, da zakon zabranjuje točenje i prodaju alkohola četiri sata pre i nakon utakmice.

U prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, Vojvodina je večeras u Novom Sadu igrala nerešeno 2:2 (0:1) protiv turskog predstavnika Burse.

Do pete pobede u ovogodišnjim kvalifikacijama, Novosađane su delila samo dva minuta, ali im je u završnici pala koncentracija i Bursa je u 90. minutu uspela da izjednači.

Strelci za Vojvodinu bili su Miroslav Vulićević u 70. i Abubakar Oumaru u 80. minutu, a golove za Bursu postigli su Pablo Batalja u 36. minutu iz jedanaesterca i Taje Taivo u 90. minutu.

Posle četiri pobede u kvalifikacijama, Novosađanisu su u duel protiv favorizovanog turskog tima ušli sa dosta optimizma i veoman hrabro i prava je šteta što su praktično u poslednjim trenucima ispustili novu pobedu.

Posle ovakvog rezultata, šanse Vojvodine da prođe u završnu rundu kvalifikacija nisu velike, ali sigurno postoje, jer turski predstavnik, koji ima višestruko skuplji tim, nije večeras nadigrao izabranike Marka Nikolića.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво