Читај ми!

Vimbldon uživo: Vesna i Viktor u 3. kolu, kraj za Jelenu, Anu i Bojanu

Vesna bolja od Jelene. Viktor Troicki ubedljiv protiv Rusa Kuznjecova - 3:0 u setovima. Ana Ivanović eliminisana sa Vimbldona, bolja od nje bila je Kanađanka Bušar sa 2:0 u setovima. Flipkens pobedila Bojanu Jovanovski. Kraj i za Federera.

21.20 - Kraj i za Federera. Sumrak favorita i Rodžer Federer završio takmičenje na Vimbldonu. Njega je eliminisao Ukrajinac  Sergej Stahovski rezultatom 3:1 po setovima 6:7, 7:6, 7:5, 7:6.

20.58 - Vesna Dolonc uspela je da savlada Jelenu Janković sa 2:0 po setovima 7:5, 6:2 i stigne do svog najvećeg uspeha u karijeri. 

20.55 - Vesna Doloc servira za meč u duelu sa Jelenom Janković - 7:5, 5:2. 

20.11 - Favoriti se nisu baš najsjanije proveli na ovogodišnjem Vimbldonu, na kojem je, ipak, oboren jedan rekord

20.10 - Gotov je Vimbldon i za Bojanu Jovanovski. Kirsten Flipkens pobedila sa 2:0 u setovima (6:4, 6:4).

19.30 - Ruska teniserka Marija Šarapova eliminisana je iz daljeg takmičenja na Gren slem turniru u Vimbldonu possto je danas u drugom kolu izgubila od kvalifikantkinje, Portugalke Mišel Laršer De Brito sa 2:0 u setovima - 6:3, 6:4. Portugalka De Brito, 131. na WTA listi, u trećem kolu Vimbldona igra protiv Italijanke Karin Knap. Inače, više nego besna Šarapova je nakon meča teren na kome je odigran za nju kobni meč nazvala "opasnim".

19.26 - Prvi set osvojila Kirsten Flipkins, 6:4.

19.20 - Počeo je i srpski derbi u Londonu, gde igraju Jelena Janković i Vesna Dolonc.

19.04 - Počeo je meč između Bojane Jovanovski i Kirsten Flipkens. 

18.06 - Ovogodišnji Vimbldon kao da je uklet. Nakon Darsisa, Čilića, Iznera, Azarenke, i Žo Vilfrid Tsonga je morao da odustane zbog povrede. Francuski teniser je bio prinuđen da preda meč Ernestu Gulbisu, pri vođstvu LEtonca od 2:1 u setovima.

18.00 - Dvostruki olimpijski šampion Mo Farah, po svoj prilici, ljubitelj belog sporta...

17.38 - Posetioci mečeva na Vimbldonu i danas uživaju u čuvenim jagodama sa šlagom.

17.00 - Viktor Troicki ubedljivo je savladao Rusa Kuznjecova a bilo je prilike i za egzibicije.

15.27 - Srpska Teniserka Ana Ivanović završila je svoje učešće na ovogodišnjem Vimbldonu već u drugom kolu, nakon što je od nje bila bolja Kanađanka Bušar sa 2:0 u setovima (6:3, 6:3).

15.11 - Nemački teniser Dastin Braun eliminisao je nekadašnjeg svetskog broja jedan, Lejtona Hjuita, sa 3:1 u setovima, a pored dobre igre, pažnju gledalaca na Vimbldonu privukao je i svojom interesantnom frizurom.

14.50 - Ana Ivanović je izgubila prvi set od Bušar sa 3:6. 

14.24 - Počeo je meč na centralnom terenu između Ane Ivanović i Kanađanke Bušar.

14.18 - Sa Vimbldona se zbog povrede povukla i Viktorija Azarenka. 

14.14 - Sigurnom i ubedljivom igrom, srpski teniser Viktor Troicki pobedio je Andreja Kuznjecova sa 3:0 u setovima (6:4, 6:3 i 6:4) za sat i po vremena igre. 

14.05 - Pobedi Nadala i beži! Stiv Darsis, koji je eliminisao Rafaela Nadala, povukao se sa turnira zbog povrede ramena.

13.59 - Džon Izner predao zbog povrede meč Francuzu Manarinu posle samo dva odigrana gema (1:1) i na taj način završio učešće na ovogodišnjem Vimbldonu.

13.38 - Troicki nastavlja sa sjajnom igrom i osvaja drugi set sa 6:3! 

13.18 - Organizatori Vimbldona čuvaju tradiciju ovog velikog turnira. Poznato je da teniseri moraju nastupati u beloj opremi. U skladu sa tim pravilom, ljudi oz organizacije su opomenuli Serenu Vilijams (narandžasti šorts ispod haljine) i Rodžera Federera (narandžasti đon na patikama). Njima je zabranjeno da na sledećem meču nose pomenute stvari. Mnogima će ovo ličiti na "modnu policiju" ali pravila i tradicija moraju da se poštuju...

13.12 - Viktor pravi brejk u 10. gemu i osvaja prvi set - 6:4.

12.54 - Novak Đoković ide na trening.

12.46 - Upravo je počeo meč između Viktora Toickog i Andreja Kuznjecova. 

00.18 - Dok ne počnu mečevi možete da se podsetite kako je protekao utorak na terenima Ol Inglanda. Kako je pobedio Novak Đoković, ko je jeo jagode i kako je Marija Šarapova sa basketa prešla na fudbal.

Ljubitelji tenisa u Srbiji danas će imati "bogat" program na Vimbldonu, koji će svakako obeležiti duel Jelene Janković i Vesne Dolonc, a na teren će u toku dana i Viktor Troicki, Ana Ivanović i Bojana Jovanovski.

Troicki će u meču drugog kola, na terenu broj 10, od 12.30 po srednjeevropskom vremenu igrati protiv Rusa Andreja Kuznjecova. Njih dvojica se do sada nisu sastajala.

Ana Ivanović će igrati na terenu broj 12, drugi meč po rasporedu, a protivnica joj je Kanađanka Euženi Bušar.

Ivanovićeva do sada nije imala priliku da igra protiv Kanađanke.

Prvi duel na ovom terenu počinje u 12.30 po srednjeevropskom vremenu, tako da se očekuje da meč srpska teniserka ne počne pre 14.30.

Srpski derbi trećeg dana Vimbldona odigraće Jelena Janković i Vesna Dolonc. Njih dve do sada nisu igrale međusobno, a ovaj meč ne bi trebalo da počne pre 18 sati.

Bojanu Jovanovski u drugom kolu očekuje meč sa belgijskom teniserkom Kirsten Flipkens. Srpska i belgijska teniserka igrale su tri puta do sada, a Flipkens vodi sa 2:1. Ovaj duel neće početi pre 18.30 časova.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 12. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије