Читај ми!

Markovići zajedno u Lisabonu

Doskorašnji fudbaler Partizana Lazar Marković potpisao je u ponedeljak petogodišnji ugovor sa portugalskom Benfikom.Od danas će mu se u Lisabonu, na pet godina, izgleda pridružiti i brat Filip.

Kapiten Teleoptika Filip Marković, koji je trebalo da nasledi mlađeg brata u Partizanu, potvrdio je da će se pridružiti bratu u Lisabonu.

„Ne znam još na koliko ću potpisati ugovor, verovatno na pet godina. Prezadovoljan sam u svakom slučaju", rekao je Filip.

Filip Marković rođen je 1992. godine i najbolje se snalazi u veznom redu i napadu.

Saigrači Markovićima u Benfiki biće još petorica srpskih fudbalera: Filip Đuričić, Miralem Sulejmani, Stefan Mitrović i braća Uroš i Nemanja Matić.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије