Читај ми!

Stoičkov trener CSKA

Bugarska fudbalska legenda Hristo Stoičkov imenovan je za novog šefa stručnog štaba sofijskog CSKA, potvrdio je vlasnik trofejnog kluba Dimitar Borisov.Sofijski CSKA, rekorder sa 31 titulom prvaka Bugarske, minulu sezonu je završio na trećem mestu sa devet bodova manje od šampiona Ludogoreca.

"Danas smo postigli dogovor. O detaljima ugovora razgovaraćemo u narednih nekoliko dana, kada se vratim sa puta iz SAD", izjavio je Borisov za bugarski TV kanal BNT.

Stoičkov (47), koji je igrao za CSKA u dva navrata, do sada je vodio tim Liteksa iz Loveča, petoplasiranog na kraju bugarskog šampionata.

Njegov dolazak u Sofiju mogao bi da bude povezan sa medijskim spekulacijama da će vlasnik Liteksa, bugarski biznismen Griša Gančev, kupiti CSKA koji je u ozbiljnim finansijskim teškoćama.

Stoickov je odigrao 83 utakmice za reprezentaciju Bugarske i postigao 37 golova, a 1994. je kao igrač Barselone proglašen za evropskog fudbalera godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 03. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије