Читај ми!

Izboden mladić u Skoplju

Jedan mladić povređen nožem u Skoplju kada je njega i još dvojicu njegovih drugova napala grupa mladića, za koju žrtve tvrde da su albanske nacionalnosti. Makedonski mediji javljaju da je posle utakmice Vardar – Šalke 04 bila serija izgreda u gradu.

U incidentu koji se sinoć dogodio u centru Skoplja jedan mladić je uboden nožem, a još četvorica su povređena.

Kako je saopštila policija, incident se dogodio kod Univerzitetske biblioteke, kada je trojicu mladića uzrasta od 21 godine iz provincije napala grupa od 15 mladića, za koje su žrtve rekle da su albanske nacionalnosti.

U tuči jedan od trojice napadnutih je uboden nožem u leđa, ali je uspeo da pobegne.

Nekoliko stotina metara dalje, kod Muzeja za nacionalnu borbu, mladić se onesvestio, a pronašli su ga policiski službenici koji su ga preneli u Gradsku bolnicu, gde je operisan i nije u životnoj opasnosti.

Mediji su javili da se tokom večeri dogodila serija incicenata, u autobusima i na ulicama, ali nema informacija o povređenima niti privedenima.

Incidenti se povezuju sa prijateljskom fudbalskom utakmicom koja se odigrala juče na Nacionalnoj areni Filip Drugi u Skoplju između Vardara i Šalkea 04, gde je na trenutak morala intervenisati i policija, kada su navijači Vardara počeli da skandiraju nacionalističke parole.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије