URS: Demokrate dovele državu pred bankrot

Ujedinjeni regioni Srbije odbacili su optužbe Demokratske stranke da se novim poreskim zakonima pljačkaju građani Srbije. Državu je na ivici bankrota ostavila Demokratska stranka, piše u saopštenju URS-a.

Ujedinjeni regioni Srbije odbacili kritike Demokratske stranke na račun svog lidera i ministra finansija i privrede Mlađana Dinkića i optužili demokrate da su državu ostavili na ivici bankrota.

"Demokratska stranka, koja je ovoj Vladi ostavila državu pred bankrotom, nekoliko opustošenih banaka, ogroman javni dug, i haotično stanje u skoro svim sferama društva, sada pokušava da drži lekcije kako se vode javne finansije", navodi se u saopštenju URS.

Demokratska stranka je danas saopštio da izmene poreskih zakona, koje je usvojila Vlada Srbije, predstavljaju direktnu pljačku građana i za to optužila ministra finansija i lidera URS-a Mlađana Dinkića.

"Zahvaljujući zakonima koje je predložio URS, zajedno sa preko pola miliona građana koji su potpisali peticiju, gradovima i opštinama ostaje 80 odsto poreza na plate", navodi se u saopštenju URS-a.

URS dodaje i da zahvaljujući izmenama poreskih zakona imamo stabilne plate i penzije, dugovi se varaćaju i dovode investitori.

"Stvara se štedljiva i efikasna država i nikada dok Mlađan Dinkić upravlja finansijama, Srbija neće biti na ivici bankrota, gde ju je za šest godina rasipništva dovela Demokratska stranka", naveo je URS.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 09. јун 2024.
31° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије