Читај ми!

Zemljotres kod Tomislavgrada u BiH

Zemljotres jačine 4,2 stepena Rihterove skale pogodio područje Tomislavgrada. Nema podataka o eventualnoj šteti.

Okolinu Tomislavgrada pogodio je zemljotres magnitude 4,2 stepena po Rihteru u 11.24, a potres su registrovali aparati u Centru za seizmologiju Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Epicentar potresa nalazio se 13 kilometara severno od Tomislavgrada (bivše Duvno), odnosno 100 kilometara zapadno od Sarajeva.

Jačina zemljotresa u epicentru iznosila je 4,2 stepena Rihtera, a intenzitet je bio šest stepeni Merkalijeve skale.

Zemljotresi ovog intenziteta mogu izazvati materijalne štete na građevinskim objektima, saopšteno je iz Zavoda, prenosi agencija Fena.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 08. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије