Читај ми!

Sudar dva helikoptera u Berlinu

Najmanje jedna osoba je poginula, a petoro je povređeno u sudaru dva helikoptera u blizini Olimpijskog stadiona u Berlinu tokom vežbe federalne policije.

Dva helikoptera su se srušila u blizini Olimpijskog stadiona u Berlinu za vreme vežbe federalne policije i tom prilikom je poginula najmanje jedna osoba, dok je petoro povređeno, od čega četvoro teško, saopštila je nemačka policija.

Portparol vatrogasne službe Sven Gerling rekao je da su se dva helikoptera srušila, ali nije imao druge detalje o toj nesreći, prenosi AP. 

Nemački mediji objavili su da se incident dogodio jutros po snežnom vremenu dok je oko 400 pripadnika nemačke federalne policije sprovodilo vežbu iz oblasti nasilja na fudbalskoj utakmici.

Portparol federalne policije Frank Brohert potvrdio je da se incident desio za vreme vežbe i da su ekipe hitnih službi odmah izašle na mesto nesreće.

Očevici tvrde da su u vežbi učestvovala tri helikoptera, a da su se u jednom trenutku elise dve letelice očešale, nakon čega su oba helikoptera aterirala.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије