Читај ми!

Antić: Nejasna Stefanovićeva izjava

Očekujem da će narednih dana doći do razjašenja izjave Nebojše Stefanovića da bar 30 dana neće biti promene vlasti u Beogradu, rekao Aleksandar Antić, dodajući da niko sa SPS-om nije razgovarao o tome.

Predsednik Skupštine grada Beograda Aleksandar Antić rekao je da mu nije jasna izjava funkcionera Srpske napredne stranke da može da garantuje da se vlast u Beogradu neće menjati narednih 30 dana.

"Moram da naglasim da mi ta izjava nije bila u potpunosti jasna. Očekujem da će narednih dana doći do razjašenja izjave da bar 30 dana, kako sam razumeo, neće biti promene vlasti", rekao je Antić novinarima nakon ceremonije obeležavanja Međunarodnog dana sećanja na žrtve holokausta u Beogradu.

Antić, koji je funkcioner SPS-a, dodao da mora da ponovi da na tu temu nije bilo razgovora s tom strankom i da zato jednostavno ne može da komentariše nešto o čemu nije razgovarano.

Okosnicu gradske vlasti u Beogradu čine Demokratska stranka i Socijalistička partija Srbije, koja na državnom nivou čini vladajuću koaliciju sa Srpskom naprednom strankom.

Predsednik Skupštine Srbije i funkcioner SNS-a Nebojša Stefanović izjavio je da u ovom trenutku nema izgleda za smenu vlasti u Beogradu i da može da garantuje da se to neće desiti u narednih 30 dana.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 03. јун 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије