Читај ми!

Ba debitovao golovima

Demba Ba postigao dva gola u debiju u dresu Čelsija, "plavci" deklasirali Sautempton sa 5:1 u FA kupu. Siti siguran, Fulam i Vigan moraju da igraju ponovljene mečeve, Njukasl eliminisan. U poslednjem meču dana, Vest hem i Mančester junajted odigrali nerešeno 2:2.

Fudbaleri Čelsija deklasirali su večeras u gostima ekipu Sautemptona sa 5:1 u meču trećeg kola engleskog FA kupa, a jedan gol za "plavce" dao je i srpski reprezentativac Branislav Ivanović.

Sautempton je odlično počeo i poveo u 22. minutu golom Džejmsa Rodrigeza, ali je onda usledio Čelsijev "tornado". Senegalac Demba Ba, nedavno pristigao iz Njukasla, zatresao je mrežu domaćina u 35. i 61. minutu, dok je Ivanović bio precizan u 52. minutu.

Po jedan gol za tim koji sa klupe predvodi Rafa Benitez postigli su Viktor Mozes (45. minut) i Frenk Lampard (penal u 83. minutu).

Šampion Engleske Mančester siti na svom terenu je rutinski savladao ekipu drugoligaša Votforda sa 3:0 pogocima Karlosa Teveza u 25, Gereta Berija u 44. i Markosa Lopeza u 90. minutu.

Reprezentativac Srbije Matija Nastasić proveo je ceo meč na klupi Sitija, dok Aleksandra Kolarova nije bilo u protokolu.

Istim rezultatom fudbaleri Totenhema su kod kuće bili bolji od trećeligaša Koventrija. Dvostruki strelac bio je Klint Dempsi (14. i 37. minut), a treći gol postigao je Geret Bejl u 33. minutu.

Trećeligaš Bornmut uspeo je da izbori novi meč i to na svom terenu, pošto je večeras na gostovanju premijerligašu Viganu remizirao 1:1.

Fudbaleri Brajtona napravili su danas veliko iznenađenje u trećem kolu engleskog FA kupa, pošto su kod kuće savladali premijerligaša Njukasl sa 2:0.

Drugoligaš je poveo preko Andree Orlandija u 30. minutu, a pola sata kasnije "svrake" su ostale bez isključenog Šole Ameobija. Ekipa Brajtona brojčanu prednost iskoristila je u 87. minutu i golom Veslija Hoskinsa osigurala veliku pobedu.

U poslednjem meču današnjeg programa, Vest Hem i Mančester junajted odigrali su u Londonu 2:2. Gosti su poveli golom Kleverlija, preokrenuo je Džejms Kolins sa dva gola, da bi ponovni meč doneo Robin Van Persi u poslednjim trenucima utakmice.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије