Vojvodina dobila bodove za zelenim stolom

Komesar za takmičenje Zajednice fudbalskih klubova Superlige Branislav Delić registrovao je utakmicu 29. kola šampionata Srbije između Borca i Vojvodine službenim rezultatom 3:0 za Novosađane.

To je epilog greške koju je napravila administracija Borca, kada u protokol nije upisala Igora Grkajca, iako je on bio u sastavu ekipe i ušao je na teren.

Pored gubitka bodova, Borac je kažnjen i sa 100.000 dinara, a kaznu je izrekao disciplinski sudija Zajednice klubova Superlige Nikola Latinović.

U isto vreme pokrenut je disciplinski postupak protiv službenih lica na toj utakmici, delegata Josipa Ristivojevića i četvrtog sudije Svetislava Marušića, koji su dozvolili Grkajcu da uđe u igru, iako nije bio prijavljen u službenom protokolu.

Borac na odluku o kažnjavanju ima pravo žalbe u roku od osam dana.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 03. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије