Читај ми!

Ivanov odustao od puta u Tiranu

Zbog najnovijih incidenata, makedonski predsednik Đorđe Ivanov odustao od odlaska u Tiranu na proslavu stogodišnjice nezavisnosti Albanije.

Predsednik Makedonije Đorđe Ivanov predomislio se u poslednjem trenutku i odustao od odlaska u Tiranu gde će danas biti održana centralna proslava povodom stogodišnjice nezavisnosti Albanije, prenose mediji u Skoplju.

"Predsednik je odlučio da ne ode na centralnu proslavu u Tiranu, zbog poslednjih incidenata", kratko je saopštio Kabinet predsednika Ivanova.

Prošlog vikenda u poseti Tirani bio je premijer Makedonije Nikola Gruevski i tada su na njegov auto bačena jaja i plastična boca.

Incidenata je bilo i u Skoplju poslednjih dana tokom proslava stogodišnjice nezavisnosti Albanije.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије