Читај ми!

Radnički potopio Nemce

Vaterpolisti Radničkog savladali su u Kragujevcu nemačku ekipu OSC Potsdam sa 17:3 (4:0, 5:1, 6:0, 2:2), u prvom kolu D kvalifikacionog turnira Kupa Evrope. Radnički sutra u 2. kolu igra protiv Sabadelja.

Kragujevčani su na ubedljiv način debitovali u evropskoj konkurenciji i napunili mrežu znatno slabijeg protivnika. Velika razlika u klasi za sigurnu pobedu dobro je došla domaćinu turnira pred odlučujuće susrete u grupi, u kojoj su glavni rivali španski Sabadelj i italijanska Florencija.

Golove su postigli Zloković 5, Filipović 4, Bašić i Čupić po 2, Burić, Marković, Gak i Chirić za Radnički, a Lenc 2 i Dufur za Potsdam.

U narednoj utakmici na turniru Radnički igra sutra od 19 sati protiv Sabadelja, u subotu u istom terminu sastaje se sa Florencijom, a u poslednjem kolu u nedelju igra od 12 sati protiv Juzmea Istanbul.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 06. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије