Читај ми!

Imigranti "zalutali" u Srbiju

Otkriveno pet ilegalnih imigranata sakrivenih u prtljažniku u kamionu bugarskih registracija koji je bio u tranzitu kroz Srbiju. Oni su ušli u kamion u Hrvatsku, misleći da ide ka Italiji.

Ilegalni imigranti iz Avganistana uhvaćeni kod Niša u kamionu koji je iz Hrvatske išao ka Bugarskoj, a carinici i policija smatraju da su u kamion ušli greškom, misleći da on ide ka Italiji.

Akcijom carine i pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova oni su otkriveni kontrolom kamiona bugarskih registarskih oznaka koji je bio u tranzitu kroz Srbiju, i bili su sakriveni u prtljažnom delu među robom, saopštila je Uprava carina.

Vozač kamiona je prijavio saobraćajnoj policiji na naplatnoj rampi na ulasku Niš da čuje neke zvuke i da sumnja da se u kamionu, osim robe, nalazi još nešto.

Kamion je nakon toga u pratnji doveden do Carinske ispostave Aerodroma Niš, gde su carinici u prisustvu kolega iz pogranične policije pristupili detaljnoj kontroli.

Sumnja vozača je odmah potvrđena, jer je utvrđeno da je carinska plomba oštećena, što je bio jasan znak da je kamion otvaran.

Petorica ilegalnih imigranata su bila sakrivena u prtljažnom delu kamiona.

Imigranti su bili u kamionu koji je ušao u Srbiju na graničnom prelazu Batrovci i išao je u Bugrasku, što svakako nije bila željena destinacija petorice Avganistanaca.

Pretpostavlja se da su oni, najverovatnije greškom, na parkingu u Hrvatskoj ušli u kamion misleći da on ide u Italiju.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара