Fudbal uživo: Sram vas bilo, ja simulirao?

Tenzije ne jenjavaju u vezi sa (ne)opravdanim isključenjem Medela koje je iznudio Sesk Fabregas. Na šest mečeva Serije A palo je pregršt golova, a viđen je i veliki broj crvenih kartona. Briljirali Bolonja, Palermo i Torino, za koje je gol postigao i naš Stevanović. Inter konačno slavio na svom stadionu. Real deklasirao Deportivo, uz tri gola Ronalda.

23.23 - Završen je i duel Espanjola i Atletiko Madrida. Madriđani su slavili minimalnim rezultatom, a pogodak je postigao Garsija. 

23.04 - Predsednik Real Madrida Florentino Perez je na današnjem godišnjem okupljanju članova kluba predstavio četiri moguća rešenja novog izgleda stadiona „Santjago Bernabeu". Ova četiri modela stadiona upravi "kraljevskog kluba" dostavljeni su pre dve sedmice i u narednim mesecima članovi uprave analiziraće svaki predlog pojedinačno.

23.01 - "Biće čudo ako ikada u karijeri odvedem svoj Liverpul do titule prvaka Engleske", naglas je izgovorio Stiven Džerard najgore strahove svih navijača kluba sa Enfilda. "Ne pričamo više samo o Mančester Junajtedu, Arsenalu i Čelsiju. Sada su konkurenti za vrh i Mančester Siti, pa Totenhem, čak i Njukasl i Everton. Put do titule je neverovatno težak".

22.43 - Inter je slavio u poslednjem meču dana u Seriji A protiv Fjorentine sa 2:1. Svi pogoci viđeni su u prvom delu utakmice. Milito je postigao prvi gol na meču u 17. minutu iz jedanaesterca, Kasano je u 34. minutu povisio prednost svog tima, dok je Romulo, pet minuta pre kraja prve deonice, ispostaviće se samo ublažio poraz svog tima. Ovo je ujedno i prva prvenstvena pobeda Intera na svom terenu ove sezone.

22.04 - Atletiko Madrid vodi u Barseloni protiv Espanjola sa 1:0. Pogodak za "jorgandžije" delo Garsije. 

21.40 - Gotov je duel u Madridu. Real je ubedljivo savladao Deportivo iz La Korunje sa 5:1. Poslednji pogodak na meču postigao je Ronaldo, i to ponovo iz jedanaesterca. 

21.39 - Poluvreme na "Meaci", Inter vodi sa 2:1. Kasano je strelac drugog pogotka za "nero-azure", a prednost domaćina ublažio je Romulo u 40. minutu. 

21.18 - Možda i ponajbolji pogodak koji smo videli ove sezone, ne samo na evropskim terenima, postigao je iskusni češki internacionalac Martin Jiranek, inače fudbaler Teraka. Tim iz prestonice Čečenije poražen je od ekipe Kubana sa 2:1, ali nakon ovakvog pogotka i poraz sigurno lakše pada.

21.16 - Real sada već ima ogromnu prednost. Pepe, u 66. minutu, postiže pogodak za svoj, i po svoj prilici rešava pitanje pobednika. 

21.05 - Inter od 17. minuta vodi na svom stadion u protiv Fiorentine pogotkom Milita iz penala. 

20.48 - Furiozan finiš poluvremena "kraljevskog kluba". Di Marija u 38. i Ronaldo u 44. minutu donose španskom prvaku solidnu prednost pred nastavak meča. 

20.30 - Izjednačenje u Madridu. Real stiže do izjednačenja golom Ronalda iz jedanaestercau 22. minutu.

20.15 -Deportivo vodi na "Santijago Bernabeu" od 16. minuta pogotkom Rikija. 

19.59 - Počeo meč u Madridu, gde Real dočekuje Deportivo iz La Korunje. 

19.57 - Osasuna silna protiv Levantea. Domaći tim slavio sa 4:0, pogocima Armenterosa, Lamaha, Kopovija i Ninja.

19.23 - U Bundesligi danas su odigrane dve utakmice. Ajntraht je slavio protiv Frajburga sa 2:1, iako je bio u zaostatku. Majnc je kao gost pobedio Volfsbur sa 2:0, a golove su postigli Dijaz i Zalaj.   

19.13 - Ekipe Aston Vile i Vest Bromvič Albiona odigrale su meč bez pobednika u Birmingemu. Poveli su gosti preko Longa u 51. minutu, da bi domaćin ipak izjednačio desetak minuta pre kraja, zahvaljujući Benta. 

19.07 - Sesk Fabregas našao se na udaru određenog dela javnosti zbog navodnog simuliranja na meču Sevilja - Barselona, i isključenja koje fudbaler domaćina Medel naknadno dobio. „Sram vas bilo, ako želite uradiću vam ja sada ono što je Medel meni. Potom ćete mi reći da li je bilo simuliranje. Udaren sam u lice i to je čist crveni karton", bio je Fabregasov odgovor. Vi procenite sami...

18.46 - Reprezentativac Španije Tijago Alkantara pauziraće dva meseca zbog povrede ligamenta desnog kolena. Tijago se povredio u pobedi Katalonaca protiv Sevilje, i kako se navodi na zvaničnom sajtu kluba propustiće ukupno 11 utakmica, počevši od duela sa Benfikom u Ligi šampiona u utorak uveče.

17.55 - Primera, Valjadolid deklasirao Valjekano sa 6:1. Gosti poveli, a onda je usledila goleada domaćina, Rukavina strelac četvrtog gola za svoju ekipu. 

16.55 - Rezultati mečeva Serije A: Atalanta - Torino 1:5, Bolonja - Katanija 4:0, Kaljari - Peskara 1:2, Lacio - Sijena 2:1, Palermo - Kjevo 4:1, Samprodija - Napoli 0:1.

15.55 - Fudbaleri Valensijena pobedili su lidera šampionata Olimpik iz Marselja sa 4:1 (3:0) u sedmom kolu francuskog prvenstva. To je prvi poraz Olimpika u sezoni. Dvostruki strelac za domaćina bio je Le Talek, po gol su postigli Danik i Kadir, a Andre Aju je uspeo da ublaži poraz gostiju u nadoknadi vremena.

15.50 -  Rezultati na poluvremnu u mečevima Serije A: Atalanta - Torino 1:1, Bolonja - Katanija 2:0, Kaljari - Peskara 0:0, Lacio - Sijena 2:0, Palermo - Kjevo 1:1, Samprodija - Napoli 0:0.

15.05 - Britanski mediji prenose vest da će Roj Kin uskoro sesti na klupe turske ekipe Kašimpaša. 

15.00 - Počeli su mečevi Serije A: Atalanta - Torino, Bolonja - Katanija, Kaljari - Peskara, Lacio - Sijena, Palermo - Kjevo, Samprodija - Napoli. Utakmica između Intera i Fjorentine igra se od 20.45. 

14.15 - Udineze i Đenova odigrali meč bez golova. Željko Brkić branio za Udine, Basta nije bio u timu, kao ni Boško Janković u ekipi Đenove. 

10.00 - Menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson pozvao je Rija Ferdinanda da se oprosti od reprezentacije Engleske i posveti klupskoj karijeri.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 04. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије