Читај ми!

Dvostruko ubistvo kod Bora

U selu Brestovcu kod Bora muškarac ubio bivšu ženu i njenog sadašnjeg partnera. Policija uhapsila osumnjičenog.

Nedaleko od seoske škole u selu Brestovcu kod Bora oko 22 časa dogodilo se dvostruko ubistvo, a policija je odmah uhapsila osumnjičenog, rekli su novinarima policajci koji obezbeđuju mesto zločina.

Policija je navela da su ubijeni Radmila B. (27) i njen sadašnji partner Zoran A. (39). Za ubistva je osumnjičen bivši suprug Radmile B, Dejan A. (35) iz sela Zlot.

Novinari su saznali i da je muškarac ubio bivšu ženu i njenog sadašnjeg partnera.

Ubistvo se dogodilo nedaleko od seoske škole u tom mestu.

Očevici su rekli novinarima da je ubica, nakon zločina, krenuo peške kroz selo sa puškom u rukama i redenikom oko tela, ali da je potom naišla patrola policije koja mu je oduzela oružje i uvela ga u policijski automobil.

Na licu mesta bio je i okružni tužilac iz Zaječara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво