Читај ми!

Porodična tragedija u Izraelu

Otac i petoro dece stradali u požaru u gradu Rehovot u Izraelu. Majka dece uspela da izađe iz porodične kuće koja je gorela.

Šestoro članova jedne porodice - otac i petoro dece - izgubilo je život u požaru koji je kasno sinoć izbio u Rehovotu, u centralnom Izraelu.

Početni rezultati istrage pokazuju da je vatra zahvatila mobilnu kuću u kojoj je živela ta mnogočlana porodica.

Portparol izraelske policije Miki Rozenfeld rekao je da su sva stradala deca bila mlađa od 12 godina i da je u požaru izgoreo skoro čitav njihov dom.

Uzrok požara se još ne zna, ali se ne sumnja da je podmetnut. Izraelski radio je javio da je majka dece uspela da izađe i pozove vatrogasce.

Očevici koji žive u istoj ulici rekli su da su čuli krike iz kuće koja je gorela.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 12. јун 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије