Читај ми!

Šimon Peres u poseti sedištu Fejsbuka

Izraelski predsednik Šimon Peres posetiće sedište Fejsbuka u Kaliforniji u SAD-u i namerava da otvori svoju ličnu stranicu na toj društvenoj mreži.

Predsednik Izraela Šimon Peres planira da poseti sedište Fejsbuka u Kaliforniji, u pokušaju da, kako je opisao, iskoristi iskustva društvenih mreža za prevazilaženje do sada nepremostivih razlika između svetskih vlada.

Peres će se sastati sa izvršnim direktorom Fejsbuka Markom Cukerbergom i otvoriti svoju ličnu stranicu, preko koje će sa njim moći da razgovaraju mladi Arapi iz zemalja koje sa Izraelom ne održavaju diplomatske odnose.

"Predsednik će ih pozvati da sa njim razgovaraju, da mu postavljaju pitanja i daju svoje predloge za napredak ka miru među pojedincima, a ne samo vladama", navodi se u saopštenju iz Peresovog kabineta.

Izraelski predsednik će, takođe, odgovarati na odabrana pitanja korisnika Fejsbuka, za vreme intervjua sa operativnom direktorkom te društvene mreže Šeril Sandberg, koji će se uživo prenositi na veb-sajtu kompanije.

Peres će tokom kalifornijske turneje razgovarati i sa koosnivačem Gugla Sergejem Brinom, u nadi da će uspostaviti jače veze između izraelske industrije visoke tehnologije i veoma uticajnog svetskog internet pretraživača.

Predsednik SAD Barak Obama bio je prvi šef neke države koji je 2010. posetio sedište Fejsbuka.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара