U nevremenu u Makedoniji poginule tri osobe

Tri osobe poginule u nevremenu koje je prošle noći zahvatilo jugoistočni deo Makedonije. Usled jakih vetrova srušeni mostovi, a mnoge kuće ostale bez krovova i struje.

Troje ljudi je poginulo u nevremenu koje je sinoć zahvatilo jugoistočni deo Makedonije.

Nekoliko sela u tom delu Makedonije ostalo je bez električne energije, porušeni su mostovi a olujni vetar je čupao grane sa drveća.

U Prilepu su porušeni i krovovi nekoliko kuća kao i tavan odeljenja za dijalizu Gradske bolnice.

Stanovnici Radoviša navode da je grad opustošen "kao da je prošao cunami" i da više nema asfalta na ulicama.

U pomoć stanovnicima tog gradića danas je došlo 350 vojnika makedonske armije, a Radoviš je obišao i makedonski premijer Nikola Gruevski. Proglašeno je i stanje elementarne nepogode.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 05. јун 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије