Moreno potvrdio da je divljak

Ceo svet ostao je zgrožen kada je igrač Deportivo Pereire, Luis Moreno, pre nešto više od mesec dana, za vreme utakmice šutnuo povređenu sovu koja se našla na travi. Potvrdu nadimka "divljak", Moreno je zaslužio kada je nedavno protivničkog fudbalera, koji se nalazio na zemlji, krvnički šutnuo u rebra.

Kada je fudbaler Deportivo Pereire, Luis Moreno početkom marta na utakmici protiv Atletiko juniora, naočigled punog stadiona, šutnuo sovu, koja je povređena ležala na travi, ceo svet je bio zgrožen tim događajem.

Ako neko misli da je to najgore što je ovaj fudbaler uradio, vara se. Isti igrač je ponovio sličnu stvar, samo što se ovaj put na travi, umesto sove, nalazio protivnički fudbaler.

Protivnički igrač koji se borio za loptu pao je na zemlju, a Moreno ga je krvnički šutnuo u rebra i automatski zaradio isključenje.

Kada je Moreno šutnuo sovu, rekao je da je to uradio da vidi da li može da poleti. Zanimljivo je čuti koje će opravdanje kolumbijski fudbaler imati u ovom slučaju.

Број коментара 27

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије