Stanojević, samo pobeda

Partizan želi pobedu. Trener crno-belih Aleksandar Stanojević očekuje da ekipa nastavi pobednički niz. Posao neće biti lak, u goste dolazi ekipa sa Karaburme. Gradski derbi počinje u 15.00 časova.

Prolećna premijera u Humskoj. Partizan, konačno, igra meč pred svojim navijačima. Ohrabreni dobrim igrama u taboru "crno-belih" su uvereni u nastavak serije. Crno-belima meč dolazi u nezgodnom trenutku, pred prvi polufinalni duel Kupa Srbije protiv Crvene zvezde, 15. marta, takođe na stadionu Partizana. OFK Beograd ima polovičan uspeh, jedna pobeda i jedan poraz u nastavku sezone. Ipak duel sa crno-belima je nešto posebno. Tim sa Karaburme vreba priliku da se približi vrhu tabele i da se uključi u borbu za Evropu.  Motiva na pretek na obe strane, što je najbolja pozivnica za gledaoce.  

"Ovo je prvi 'prolećni' meč na našem stadionu i biće nam potrebna podrška navijača. Svaka utakmica nam je bitna u pohodu na titulu. Uvek sam govorio da Partizan mora da pobeđuje uz atraktivnu igru i zasad to dobro radimo. Pokušaćemo da održimo prosek od tri i više postignutih golova po utakmici, iako znam da je to teško", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Partizan ima pet bodova više od drugoplasirane Crvene zvezde, a u prva dva kola crno-beli su postgli sedam i primili jedan gol.

"Ja sam perfekcionista, ali naravno da sam zadovoljan ovakvim učinkom u prva dva meča. Ipak, znam da uvek može bolje i pokušaćemo da ispravimo neke greške iz Inđije i Kule", naveo je Stanojević.

Šef stručnog štaba crno-belih sutra neće moći da računa na levog beka Aleksandra Lazevskog, a možda ni na igrača sredine terena Zvonimira Vukića.

"Teško da će Lazevski biti spreman za sutra, dok Vukić ima manjih problem sa primicačem. Videćemo posle današnjeg treninga", kazao je Stanojević.

U stručnom štabu Partizana juče je došlo do promena pošto sa ekipom više neće raditi kondicioni trener Dejan Ilić.

"Promene su normalna stvar u ovom poslu. Najvažnije je da postoji određeni sistem rada i da stvari nastave dobro da funkcionišu", objasnio je on.

Utakmica 18. kola Super lige Partizan-OFK Beograd igra se sutra od 15 sati na stadionu u Humskoj. Cene ulaznica su 200 (južna tribina) i 400 dinara (istočna i zapadna tribina).

Svi navijači koji sutra kupe ulaznicu za meč polufinala Kupa Srbije Partizan - Crvena zvezda, koji se igra 16. marta, moći će besplatno da uđu na utakmicu protiv OFK Beograda.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 12. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије