Nesrećni navijač

Da je navijački život težak, to znaju samo oni koji svaki dan žive za svoj klub. Ali kada se desi da te na utakmici tvoje ekipe, pred punim stadionom, odbije devojka koju si javno zaprosio, onda ne postoje reči da se opiše sva muka. Ovo se desilo u nedelju simpatizeru belgijskog Serkl Briža.

Iako je belgijska ekipa Serkl Briž dobila utakmcu koju je u nedelju na svom terenu igrala protiv Standarda, za jednog navijača domaćeg tima, 26. decembar bio je verovatno najgori dan u životu.

Momak je pre početka meča, dok su se igrači zagrevali, na terenu javno zaprosio svoju devojku. Prosidba je izvedena po svim pravilima, mladoženja je bio na kolenima, zakleo se na ljubav, i postavio sudbonosno pitanje.

Potencijalna mlada bila je šokirana celom situacijom, razmišljala se nekoliko sekundi, a onda pobegla glavom bez obzira.

Mladoženja je bio u šoku, a jedan od zaposlenih u klubu mu je pomogao da ustane i napusti teren.

Ako je za utehu, ekipa za koju ovaj momak navija na kraju je pobedila, tako da je to bar neka uteha za ovog nesrećnog navijača.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 03. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије