Dodeljene fudbalske nagrade u Rusiji

Aleksandar Keržakov proglašen za najboljeg fudbalera Rusije u 2010. godini. Najbolji trener Lućijano Spaleti, tim - Zenit. Najbolji strelac Veliton, najbolji golman Igor Akinfejev.

Prvotimac Zenita iz Sankt Petersburga Aleksandar Keržakov proglašen je za najboljeg fudbalera Rusije u 2010. godini u izboru nacionalnog fudbalskog saveza.

Keržakov je u protekloj sezoni za Zenit odigrao 28 utakmica i postigao 13 golova, a dobre igre u nacionalnom šampionatu vratile su ga u reprezentaciju Rusije.

Za najboljeg trenera proglašen je italijanski stručnjak Lućijano Spaleti, koji je sa Zenitom osvojio titulu prvaka Rusije, a najbolji strani igrač u ruskoj ligi je Portugalac Dani.

Najbolja ekipa je, prema očekivanju, Zenit. Tim iz Sankt Petersburga je pored šampionske titule osvojio i nacionalni kup, a u Ligi Evrope bez poraza plasirao se u šesnaestinu finala.

 

Najbolji strelac u prvenstvu Rusije je napadač moskovskog Spartaka Veliton sa 19 golova, a najbolji golman je čuvar mreže CSKA iz Moskve Igor Akinfejev.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
15° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије