Prijave zbog zloupotrebe dece u Guči

Protiv dve žene iz Aleksinca podnete krivične prijave zbog zloupotrebe dece na Saboru trubača u Guči, rekao Ivica Dačić. Policija je preduzela energične mere za sprečavanje zloupotrebe dece tokom Sabora u Guči, rekao Dačić.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je u Čačku da je policija podnela krivične prijave protiv dve žene zbog zloupotrebe dece na 50. Dragačevskom saboru trubača u Guči.

Prijave zbog zapuštanja i zlostavljanja maloletnog deteta podnete su protiv Rajne S. (32), koja je zloupotrebila svoje dete i Vesne S. (53), koja je u nečasne svrhe koristila tuđe dete, precizirao je ministar.

Dačić je rekao da je primećeno da nesavesni pojedinci koriste decu za prosjačenje i da je policija preduzela energične mere za sprečavanje zloupotrebe dece tokom Sabora u Guči.

Ministar je pozitivno ocenio bezbednosne prilike za vreme održavanja najveće i najposećenije muzičke manifestacije u Srbiji.

Osumnjičena Rajna S. je u petak posle podne zatečena u Guči, pored svog petogodišnjeg sina, koji je igrao ispred kartonske kutije u koju su građani ubacivali novac.

Rajna S. i njen maloletni sin su odvedeni u policijsku stanicu u Guči, gde je saslušana u prisustvu radnika Centra za socijalni rad.

Vesna S. (53) je istog dana zatečena da sa trogodišnjom devojčicom igra i uzima novac od gostiju u jednom ugostiteljskom objektu u Guči.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије