Kamenovan autobus u Novom Pazaru

Autobus "Niš-ekspresa" kamenovan na ulazu u Novi Pazar, nema povređenih, motivi napada nepoznati. Policija traga za napadačima. "To je medveđa usluga gradu i ljudima koji tamo žive", rekao Rasim Ljajić.

Autobus "Niš-ekspresa", koji je prevozio putnike iz Igala za Niš, kamenovan je na ulazu u Novi Pazar, rekla je Tanjugu portparolka tog saobraćajnog preduzeća Dragana Nikolić.

Nikolić je rekla da niko od putnika nije povređen i da je prednje staklo autobusa polomljeno.

"Prema našim saznanjima, počinioci su otkriveni, a nama nisu poznati motivi zbog čega je autobus kamenovan", navela je portparolka "Niš-ekspresa".

Autobus su kamenovali mladići koji su se vraćali iz kafića, dodala je Nikolić i navela da je pričinjena materijalna šteta procenjena na oko 60.000 dinara.

Međutim, iz novopazarske policije je saopšteno da se i dalje traga za osobama koje su bacile kamen i razbile staklo na autobusu.

Ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić osudio je napad na autobus.

"To je medveđa usluga gradu, ljudima koji dole žive, stvara se loša slika i atmosfera. Oni koji misle da rade za neku nacionalnu stvar, rade u korist svoje štete", rekao je Ljajić.

Incident se dogodio na ulazu u Novi Pazar, u Ulici Kej skopskih žrtava.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво