Обрадовић: Увек сам се бавио искључиво собом и играчима и то се неће променити

Тренер Партизана Жељко Обрадовић рекао је пред меч против Валенсије, да се увек бавио искључиво собом и играчима и то се неће променити ни сад кад пласман црно-белих у плеј-ин зависи од учинка Црвене звезде у мечу против Ефеса.

Кошаркаши Партизана од 20.30 у "Београдској арени" играју меч последњег, 34. кола Евролиге против екипе Валенсије.

"Цео живот сам се бавио искључиво собом и играчима и то се неће променити ни овога пута. Мислим да је то једини начин, нема разлога да нешто мењам", рекао је Обрадовић новинарима.

Тренер црно-белих је рекао да он и екипа желе да још једном захвале навијачима на невероватној атмосфери коју су сви препознали.

"Поносни смо што Партизан помера границе у Евролиги. Рекао сам да је битно да се Партизан врати у Евролигу и да буде стални члан. Да је неко тада помислио, мислио би да није реално, али је због навијача све промењено. Сви то препознају, утакмице су постале атракција, још једном им захваљујем на свему што раде за Партизан и надам се да ће то наставити и у будућности", додао је Обрадовић.

Шеф струке регионалног шампиона не очекује нимало лаку утакмицу.

"Валенсија је променила тренера, одиграли су изванредно у шпанској лиги, победили су Басконију лако, играчима је очигледно пријала та промена, не сумњам да ће имати велики мотив да одиграју добро и овде. Знамо све о њима, имају квалитет, играју веома агресивно, било нам је јасно да тамо морамо да играмо агресивно, надам се да ћемо и овога пута", закључио је Обрадовић.

И Валенсија и Партизан ће бити мотивисани.

"И даље имамо неке шансе да се домогнемо плеј-ина. Ми смо против Албе били концентрисани, давали смо лаке поене из транзиције. Валенсија је променила тренера, биће мотивисани, играће пред пуном халом, али и ми ћемо бити мотивисани", рекао је Аврамовић пред меч.

Плејмејкер црно-белих потврђује да ће гледати утакмицу Звезде и Ефеса.

"Наравно да ћу пратити, нормално је да ћу гледати. Ја сам љубитељ кошарке, навијаћу, имам много другара у Звезди, нећу гледати само ту утакмицу, већ све утакмице где играју моји саиграчи у репрезентацији. Ја сам потпуно нормалан човек, знате шта мислим", додао је Аврамовић.

уторак, 21. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара