Читај ми!

Положени венци на Споменик пилотима браниоцима Београда

Поводом Дана сећања на почетак Другог светског рата у Југославији, државни секретар у Министарству одбране Миле Јелић је у име Владе Републике Србије положио венац крај Споменика пилотима браниоцима Београда на Земунском кеју.

Полагањем венаца крај Споменика пилотима браниоцима Београда на Земунском кеју, обележене су 83 године откако је бомбардовањем Београда почео напад нацистичке Немачке на Краљевину Југославију у Другом светском рату, наводи се у саопштењу Министарства одбране.

Венац је положио државни секретар у Министарству одбране Миле Јелић у име Владе Републике Србије.

Полагању венаца присуствовали су в.д. помоћника министра одбране за политику одбране Предраг Бандић и шеф Кабинета министра одбране бригадни генерал Горан Момчиловић.

Том приликом, венце je положилa и делегација Министарства одбране и Војске Србије предвођена командантом Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране генерал-потпуковником Душком Жарковићем, државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Антић, представници Града Београда и удружења која негују традицију ослободилачких ратова Србије.

четвртак, 16. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара