Читај ми!

РАТ У УКРАЈИНИ

Зеленски најављује одмазду за руски масовни напад; Москва: Оборено 10 ваздушних циљева код Белгорода

Рат у Украјини – 684. дан. Руски ракетни напади широм Украјине. Председник Украјине Володимир Зеленски најављује одмазаду због четворо страдалих и око 40 повређених у новом ракетирању. Са друге стране, Москва саопштава да је 10 ваздушних циљева оборено код Белгорода, али да су три становника повређена.

Зеленски најављује одмазду за руски масовни напад; Москва: Оборено 10 ваздушних циљева код Белгорода Зеленски најављује одмазду за руски масовни напад; Москва: Оборено 10 ваздушних циљева код Белгорода

Руске снаге су лансирале 28 дронова и три крстареће ракете на југ и исток Украјине, саопштиле су украјинске ваздухопловне снаге, додајући да су уништиле 21 беспилотну летелицу.

Више од стотину становника руског Белгорода, који су због оперативне ситуације одлучили да напусте град, почели су да се смештају у центре за привремени смештај организоване у региону и суседним областима.

Председник Укрјаине Володимир Зеленски рекао је да Русија може бити поражена и додао да је ситуација на ратишту у овом тренутку релативно стабилна.

Министарка спољних послова Јапана Јоко Камикава рекла је у Кијеву да ће та земља дати допринос од 37 милиона долара кроз фонд НАТО-а за набавку система за откривање беспилотних летелица и другу помоћ.

уторак, 21. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара