Читај ми!

РАТ У УКРАЈИНИ

Москва: Напад на Харков освета за Белгород; Кијев: Руски дронови оборени у Харкову, Херсону, Николајеву, Запорожју

Рат у Украјини – 676. дан. Русија покренула ваздушне нападе на Кијев и Харков. Број погинулих у украјинском нападу на Белгород повећан на 24. Напад руских дронова у Харкову, Херсону, Николајеву, Запорожју.

Москва: Напад на Харков освета за Белгород; Кијев: Руски дронови оборени у Харкову, Херсону, Николајеву, Запорожју Москва: Напад на Харков освета за Белгород; Кијев: Руски дронови оборени у Харкову, Херсону, Николајеву, Запорожју

Русија тврди да је Украјина напала Белгород касетном муницијом усмртивши 14 и ранивши преко 100 цивила.

На хитној седници Савета безбедности УН која је сазвана на сазтев Русије, руски амбасадор Василиј Небензјаје оптужио Кијев за акт тероризма.

Напади на цивиле представљају кршење међународног права и треба их осудити и зауставити, саопштила је канцеларија генералног секретара Уједињених нација Антонија Гутереша поводом украјинског напада на руски град Белгород.

Министарство одбране Русије наговестило је одмазду на украјинско гранатирање Белгорода. Током целе ноћи гранатиране су украјинске области Суми,Чернигов, Одеса, Виница, Хмељницки, Бела црква а дроновима је дејствовано и у области Кијева.

понедељак, 27. мај 2024.
15° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије