Кошаркаши Партизана против Асвела за први тријумф у Евролиги

Кошаркаши Партизана против Асвела одиграће утакмицу другог кола Евролиге. Дуел у Француској почиње у 20.00, а његов ток можете пратити на нашем порталу.

Црно-бели су елитно такмичење почели убедљивим поразом од Макабија у Тел Авиву и на гостовање у Француску стижу са намером да поправе утисак након неславног учинка против тима из Израела.

Шампион АБА лиге је убедљиво декласирао Крку у регионалном такмичењу, али је тренер Жељко Обрадовић у изјавама пре меча нагласио да тим мора бити опрезан и максимално концентрисан на гостовању иако ни домаћини нису добро прошли на старту такмичења.

"Ово нам је друга утакмица на страни у Евролиги. Сигурно да очекујемо реакцију, да играмо много агресивније и у одбрани и нападачки, у односу на оно како смо изгледали у Тел Авиву. Много је било негативних и лоших ствари на тој утакмици, реаговали смо тренингом. Играмо против тима, који је без обзира што је изгубио прву утакмицу, бољи него прошле године",  рекао је Обрадовић.

Француски тим је у првом колу доживео убедљив пораз у Београду на мечу против Црвене звезде са 94:73, па ће и они у овом дуелу тражити прилику да на свом терену поправе првобитни лош утисак.

Утакмица Асвела и Партизана у Француској почиње у 20.00, а њен ток можете пратити на нашем порталу.

петак, 17. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара