Читај ми!

Државни врх Србије и Мађарске на седници Стратешког савета на Палићу; Вучић: Шта год да се дешава знам да ће Мађари бити уз нас

На Палићу је одржана седница Стратешког савета за сарадњу Србије и Мађарске којој су присуствовали председници Александар Вучић и Каталин Новак, као и премијери Ана Брнабић и Виктор Орбан. Након седнице је поручено да су односи две земље на историјском максимуму и да могу да рачунају једна на другу. Шта год да се дешава знам да ће Мађари бити уз нас, рекао је Вучић. Орбан је на конференцији за новинаре позвао Србију да ослободи ухапшене косовске полицајце јер “непријатељи једва чекају да науде Србији“.

Првoj седници Стратешког савета за сарадњу Републике Србије и Мађарске присуствовали су председници, премијери и чланови влада две земље.

Након тога је уследило потписивање билатералних докумената и конференција за медије председника Србије Александра Вучића, председнице Мађарске Каталин Новак, председнице Владе Србије Ане Брнабић и председника Владе Мађарске Виктора Орбана.

четвртак, 09. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара