Читај ми!

Кошаркашице против Турске започињу одбрану европског злата

Женска кошаркашка рептезентација Србије утакмицом против Турске од 15 часова започиње пут ка одбрани титуле освојене пре две године у Валенсији. Ток утакмице у Љубљани можете пратити на нашем на нашем порталу.

Кошаркашице Србије против Турске започињу поход ка одбрани најсјајнијег одличја освојеног 2021. године у Валенсији победом над селекцијом Француске.

Женска репрезентација Србије води у међусобним дуелима против Турске. Српкиње су тријумфовале у седам мечева, док су изгубиле три. Последњи пут су се састале 2020. године у Турској где је Србија победила након продужетака.

Репрезентативка Јована Ногић истакла је да девојке у меч против Турске морају да уђу са највећим фокусом.

"Мислим да смо уигране и спремне за прву утакмицу на Евробаскету против Турске, која ће уједно бити и најзахтевнија. Мислим да ће прво место у групи зависити од те утакмице. Имају веома добре играчице, добар су и уигран тим. Треба да уђемо у дуел са највећим фокусом. Биће најтежи меч, али мислим да смо спремне", додала је Ногићева.

Бранилац европског трофеја налази се у Групи Д Евробаскета који се одржава у Љубљани, где ће играти са Турском, Словачком и Мађарском.

Србија је уз Француску, Шпанију и Белгију главни фаворит за освајање првог места.

Први меч Групе Д кошаркашице Србије играју против Турске од 15 часова, а његов ток из часа у час можете пратити на нашем порталу.

петак, 17. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара