Читај ми!

Кошаркаши Звезде гостују код екипе Задра

Кошаркаши Црвене звезде гостују код екипе Задра од 17 часова у другом мечу плеј-офа Аба лиге. Ток дуела из часа у час можете пратити на нашем порталу.

Црвена звезда води 1:0 у серији јер је у првом мечу који је одигран у Београду убедљиво тријумфовала над Задром 100:73. Екипа Душка Ивановића има прилику да победом у Задру уђе у полуфинале где је чека Будућност.

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић изјавио је да ће његови кошаркаши у утакмицу са Задром ући као да је укупан резултат 0:0 у серији.

"Очекује нас добра екипа, која игра добру кошарку, нема притисак, има најкориснијег играча лиге - Лука Божић, и игра пред својом публиком. Желимо победу и максимално озбиљно морамо да приступимо овој утакмици да одиграмо чврсто и добро. Kрећемо у ову утакмицу као да је 0-0 у серији" изјавио је Душко Ивановић.

Задар је у првом мечу које су ове две екипе играле од почетка сезоне тријумфовао након трилер завршнице 98:96. Остала два пута Звезда је изашла као победник убедљивим резултатима.

Победник ове серије играће против екипе Будућности која је у недељу 7. маја надокнадила 19 поена заостатка и успела да савлада Мегу 82:80. Подгоричани су се тако са 2:0 пласирали у полуфинале регионалне лиге.

Ток меча између Задра и Звезде који се од 17 часова игра у Дворани "Крешимир Ћосић" можете из часа у час пратити на нашем порталу.

среда, 22. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара