Читај ми!

Руне преокретом до победе против Синера и финала Монте Карла

Данац Холгер Руне након преокрета савладао Италијана Јаника Синера са 2:1 по сетовима 1:6, 7:5, 7:5 и пласирао се у финале мастерса у Монте Карлу. У недељу у борби за трофеј очекује га дуел са Рубљовом.

Руне је успео да се врати у меч после убедљиво изгубљеног првог сета. Синер је након паузе због кише поново петио вратио брејк, али је Руне смогао снаге да добије други сет. У одлучујућем сету Руне је био бољи у два гема није искористио брејк прилике, али у последњем гему долази до брејка и победе вредне финала мастерса.

Синер је био убељив у првом сету, Руне није имао решења за игру ривала и успео је да освоји само један гем. Италијан овај период добија са 6:1.

На старту другог сета Руне је стигао до брејка и повео са 3:0. Уследио је прекид због кише. Када су се вратили на терен уследила је равноправна борба, а деветом гему Синер је успео да врати брејк. У наредном гему Руне пропушта две сет лопте на сервис ривала.

У 12. гему Руне поново одузима серви ривалу и тако осваја други сет са 7:5 и стиже до изјендачења у сетовима.

Велика и неизвесна борба у одлучујућем сету. Руне је у четвртом гему пропустио три брејк прилике, а у осмом још две. Пропуштено Руне је надокнадио у 12. гему, као и у предходном сету, када прави брејк и ставља тачку на овај меч – 7:5 у трећем сету.

Руне ће у недељу уфиналу играти против Рубљова који је у првом полуфиналу савладао Фрица са 2:1 (5:7, 6:1, 6:3).

уторак, 14. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара