На северу КиМ изгорела још три аутомобила

Три аутомобила запаљена су протекле ноћи на северу Косова и Метохије, саопштила је полиција у Приштини, наводећи да су међу запаљеним возилима два са локалним РКС таблицама, а једно са БГ ознаком.

Власници аутомобила су српске националности, наводе из полиције и додају да су аутомобиле запалиле непознате особе.

"Један случај догодио се у раним јутарњим часовима (3.40 часова), у Лепосавићу, у близини дечијег вртића, где су аутомобили били паркирани поред пута. Запаљен је аутомобил РКС регистарских ознака, а у пожару је захваћен и други аутомобил београдских регистарских ознака који се налазио у близини. На лице места изашле су полицијске јединице и ватрогасци који су угасили пожар", наводи се у саопштењу.

Други случај се такође догодио у Лепосавицћу, у близини спортског центра, где су осумњичена лица запалила аутомобил РКС регистарских ознака.

Полиција је предузела одговарајуцће полицијске радње и покренула кривичне поступке позивајући грађане на сарадњу у проналажењу починилаца и извођењу пред лице правде.

Трећи је дан за редом како на северу КиМ горе аутомобили са РКС таблицама регистровани уназад неколико дана. У Лепосавићу, Митровици, Звечану и Зубином Потоку запаљено је седам аутомобила са РКС таблицама, чији су власници Срби. Међу њима изгорео је и један са српским таблицама.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво