Читај ми!

Natalija Stevanović korak od glavnog žreba Vimbldona

Natalija Stevanović savladala Despinu Papamihail iz Grčke sa 2:0 po setovima 6:2, 6:4 i plasirala se u finalnu rundu kvalifikacija za Vimbldon. Protivnica u finalu biće joj bolja iz duela Medison Ingils i Mendi Minele.

Natalija nastavlja sa odličnim igrama u kvalifikacijama, preskočila je još jednu prepreku. Ubedljiv je savladala Grkinju, koja nije imala rešenja za igru naše teniserke. Nešto veći otpor pružila je u drugom setu kada je uspela da vrati brejk. Ipak, naša teniserka nije dozvolila da meč uđe u treći set, novim brekom rešava meč u svoju korist.

Natalija je u prvom setu uspela da odbije napad protivnice u trećem gemu, kada je nakon velike borbe uspela da spasi dve brejk prilike, nakon ukupno čak osam izjednačenja osvoji gem. Potom je u šestom gemu uspela da oduzme servis protivnici, a novim brejkom u osmom gemu rešila je prvi set u svoju korist - 6:2.

Dobra igra naše teniserke i u nastavku, nije dozvoljavala protivnici da se vrati u meč i ozbiljnije zapreti. U četvrtom gemu Natalija dolazi do brejka prednosti i vođstva od 3:1.

Potom je naša teniserka bila sigurna na svoj servis. Kada se očekivalo da će Stevanovićeva rutinski da privede meč kraju, protivnica je uspela da vrati brejk, i priđe na 4:3.

U narednom gemu Natalija je propustila četiri brejk prilike. Propušteno je nadoknadila u desetom gemu kada je iskoristila prvu meč loptu na servis protivnice - 6:4.

Protivnica u finalu kvalifikacija biće joj bolja iz duela u kojem se sastaju Medison Ingils i Mendi Minele.

недеља, 28. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво