Читај ми!

Đoković pokazao da je spreman za Vimbldon, ubedljiva pobeda nad Alijasimom

Novak Đoković savladao Kanađanina Ože Alijasima sa 2:0 po setovima 6:2, 6:1 na egzibicionom turniru "Đorđo Armani Tenis Klasik" na terenima Harlingem kluba u Londonu. Još nije poznat naredni protivnik Đokovića na ovom turniru.

Novak je opravdao ulogu favorita u meču koji nije imao rezultatski značaj, ali je poslužio rivalima kako priprema za Vimbldon koji počinje u ponedeljak. Na momente prava takmičarska borba, što je teniserima poslužilo kao sjajna adaptacija na travnati teren.

Žestoko od samog starta već u prvom gemu velika borba u kojoj je nakon sedam izjednačenja naš teniser iskoristio četvrtu brek loptu i stigao do prednosti. Alijasime je pokušao da uzvrati u narednom gemu, stvorio je tri brejk prilike, ali je naš teniser uspeo da se odbrani i potvrdi brejk.

U četvrtom gemu protivnik ponovo propušta dve brejk prilike, da bi u sedmom Novak još jednom oduzeo servis rivalu, a potom na svoj servis stavio tačku na prvi set - 6:2.

Slična slika i u drugom setu, ovog puta Novak u trećem gemu dolazi do brejka prednosti. Potom je naš teniser gemom bez izgubljenog poena potvrdio brejk.

Peti gem doneo je novi brejk i tada je Đoković imao dva brejka prednosti i vođstvo od 4:1. Zatim je rutinski priveo set i meč kraju, a novim brejkom je završio meč - 6:1 u drugom setu.

U prvom meču na turniru Rafael Nadal savladao je Švajcarca Stana Vavrinku sa 6:2, 6:3. 

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво