Читај ми!

Veliki požar u Zagrebu, bager probio plinsku cev, ima povređenih

U centru Zagreba sinoć je došlo do incidenta nakon saniranja radova na vodovodnom sistemu, prilikom čega su povređene najmanje četiri osobe.

Iz vatrogasne jedinice u Zagrebu potvrdili su hrvatskim medijima da je bager, koji je nešto ranije radio na saniranju puknuća vodovodne cevi, pogodio plinsku cev te da su se zapalile plinske instalacije zajedno sa bagerom.

U bolnicu je hitno prevezen vozač bagera koji je povređen, kao i jedan od stanara, a ukupno je povređeno najmanje četvero.

U jednom stanu su popucala stakla, a očevici iz obližnjih zgrada navode kako se osetio miris plina te da je plamen u nekim trenucima dosezao do krovova. Rekli su i da se videlo nekoliko bljesaka praćenih zvukom poput snažnije petarde, piše hrvatski Indeks. 

Pregorele su i tramvajske žice koje su pale na pod, a samim tim bilo je i velikog iskrenja, rekli su to iz vatrogasne jedinice. Naveli su i da štite zgrade hladeći fasade.

Na intervenciju je izašlo pet vatrogasnih vozila i 16 vatrogasaca koji su ohladili mašinu i okolinu te ugasili plamen visok preko 10 metara.

уторак, 30. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво