Читај ми!

Crvena zvezda otvara kapije stadiona za mališane protiv Radničkog iz Niša

Crvena zvezda u sredu od 17 časova igra protiv Radničkog iz Niša na stadionu ”Rajko Mitić” u okviru osmine finala Kupa Srbije, a kao što je to bio slučaj na meču protiv Čukaričkog ulaz za mališane starosti do 14 godina biće besplatan za sektor jedan na zapadnoj i sektor šest na istočnoj tribini uz pratnju jednog roditelja.

Tako su crveno-beli odlučili da obezbede slobodan ulaz svoj deci i za takmičenje u kupu. Kao što je to bio slučaj na meču protiv Čukaričkog, gde je takođe prisustvovao veliki broj najmlađih zvezdaša, ponovo će biti organizovane popularne "đačke tribine".

Sektori pod rednim brojem jedan na zapadnoj i šest na istočnoj tribini biće otvoreni za sve mališane kojima je crveno-bela boja u srcu. Dečacima i devojčicama uzrasta do 14 godina biće dopušten besplatan ulaz na stadion "Rajko Mitić" upravo na ovim sektorima. Broj dece je neograničen, a obavezno je prisustvo minimum jednog roditelja.
 
Naš klub još jednom pokazuje veliku brigu i odgovornost prema svojim najmlađim navijačima koji su bezbroj puta pokazali kako se voli i bodri Crvena zvezda. Za duel protiv niškog Radničkog i borbu za plasman u narednu fazu Kupa Srbije biće potrebna velika podrška sa tribina. 
 
Ovo je samo jedna u nizu od akcija koju će Zvezda prirediti za najmlađe navijače, a jedno je sigurno da će mališani ponovo napraviti atmosferu za pamćenje kao što je to bilo na prolećnoj premijeri i pobedi protiv Čukaričkog, kao i u evropskim trijumfima protiv Kairata i Ludogoreca.

Utakmica između Crvene zvezde i Radničkog igra se u sredu od 17.00.

среда, 01. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво