Читај ми!

Brnabićeva se sastala sa odlazećim ambasadorom Ukrajine

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić primila je u oproštajnu posetu ambasadora Ukrajine u Srbiji Oleksandra Aleksandroviča i zahvalila mu na predanom radu i ličnom doprinosu učvršćivanju veza dveju država tokom mandata, saopšteno je iz Vlade.

Ana Brnabić je rekla da će Srbija nastaviti da investira u produbljivanje saradnje i jačanje bilateralnih odnosa dveju zemalja, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je premijerka istakla zainteresovanost srpske strane za razvoj i dodatno produbljivanje trgovinsko-ekonomske saradnje sa Ukrajinom.

Odlazeći ambasador Ukrajine čestitao je Srbiji na očuvanju ekonomije i obezbeđivanju privrednog rasta za vreme teške pandemijske situacije ali i dobroj organizaciji mera u cilju zaštite od koronavirusa i socijalnoj zaštiti njenih građana.

Imajući u vidu da su, kako je rekao Aleksandrovič, obe zemlje na putu evropskih integracija, intenzivnija saradnja i razmena iskustava u ovoj oblasti bila bi od velikog značaja i za Srbiju i za Ukrajinu.

Premijerka Brnabić zahvalila je ambasadoru Ukrajine na ličnom zalaganju u produbljivanju bilateralnih odnosa i poželela mu puno uspeha u ličnom životu i budućem profesionalnom angažovanju.

петак, 17. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара