Читај ми!

Ančeloti: Detalji su nas koštali utakmice

Trener Reala Karlo Ančeloti nije bio nezadovoljan igrom tima uprkos porazu od Šerifa na svom terenu i posle meča je konstatovao da je njegov tim nezasluženo poražen i da su o pobedniku odlučivali detalji. Kratko je prokomentarisao i žuti karton koji je dobio zbog rasprave sa sudijama.

Iako je smatran za autsajdera, tim Šerifa je priredio svojevrsno iznenađenje nadigravši Real na njegovom terenu sa 2:1 u grupnoj fazi Lige šampiona, ali Karlo Ančeloti nije bio nezadovoljan igrom svog tima.

"Detalji su nas koštali utakmice i to bi mogla da bude dobra lekcija za budućnost. Bio je ovo poraz koji nismo zaslužili. Zabrinuti smo jer smo, načinom na koji smo igrali, mogli da osvojimo tri boda. Ali mnogo više smo tužni zato što mislim da je tim odigrao dobro. Igrali smo sa dosta intenziteta i požrtvovanja", konstatovao je Ančeloti posle meča.

Ančeloti je početkom drugog poluvremena ušao u raspravu sa pomoćnim sudijom Bramom van Drišeom nakon čega je dobio žuti karton, ali to nije želeo mnogo da komentariše.

"Bila je to lična stvar između mene i četvrtog sudije. Rekao sam mu da mi je ovo bila 130. utakmica u Ligi šampiona i da me je prvi put tako mlada osoba tretirala sa toliko nepoštovanja. Kako bilo, ne želim da ulazim u detalje suđenja", rekao je Ančeloti na konferenciji za medije.  

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво