Читај ми!

U Šapcu završena prva etapa Trke Beograd-Banjaluka

Svečanom ceremonijom otvaranja na Trgu Republike u Beogradu počela je 15. međunarodna biciklistička trka Beograd - Banjaluka. Na trci nastupa 176 vozača iz 35 zemalja, među kojima su Italijanski Bardijani i Androni Đokatoli, Američki Novo Nordisk, kao i reprezentacija Srbije.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i direktor trke Vladimir Kuvalja su na otvaranju istakli da je to jedan od najvažnijih sportskih događaja jer spaja jedan narod u dve države i dva bratska grada.

Prva etapa vožena je iz centra Beograda, preko Obrenovca do Šapca.

Bila je to ravničarska, sprinterka etapa, tokom koje smo videli i tri vožena kruga centrom Šapca, a presudnu razliku u finišu etape napravio je Nemac Džastin Volf iz ekipe Bajk Eid.

Trijumfovao je ispred Poljak Patrika Štosa iz ekipe Foster i Italijana Filipa Fjorelija iz čuvenog italijanskog tima Bardijani.

Pobednik prve etape Trke Beograd - Banjaluka Džastin Volf je istakao da je trka bila vrlo brza od početka i vrlo neizvesna u samom finišu etape.

Šabac je ciljem etape obeležio i veliku svečanost, dan grada Šapca. 

Gradonačelnik Šapca Aleksandar Pajić je istakao veliko zadovoljstvo i ponos što je sve završeno veoma uspešno i što su na pravi način promovisani i biciklizam i grad Šabac.

Džastin Volf braniće žutu majicu tokom druge etape koja se vozi u petak iz Obrenovca do Bijeljine. Tokom te etape, karavan sa 400 učesnika sa pet kontiennata, prećiće 15. godinu za redom granicu između Srbije i Republike Srpske bez zaustavljanja.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво