Читај ми!

Internet portal RTS-a šesti put najbolji u kategoriji Vesti i mediji po izboru časopisa PC Press

Časopis PC Press izabrao je po 24. put 50 najboljih sajtova u Srbiji. U kategoriji ‘Vesti i mediji’ za najbolji sajt izabran je, drugu godinu zaredom, Internet portal Radio-televizije Srbije.

Internet portal RTS-a je šesti put dobio priznanje za najbolji sajt u kategoriji ‘Vesti i mediji’.

Među pet najboljih sajtova u toj kategoriji nalaze se i bbc.rs, danas.rs, e-commerce.co.rs i nova.rs.

U obrazloženju, žiri navodi da bogatstvo sadržaja koje nudi RTS dobija na značaju sa brojnim unapređivanjima sajta i servisa, koji su laki za korišćenje i predstavljaju dragocen izvor informacija iz zemlje i sveta.

Urednik Internet portala RTS-a Zoran Stanojević kaže da se usled pandemije prvi put dogodilo da kompletna redakcija radi od kuće.

"Dakle, ono što je bilo za nas fantastično saznanje jeste da je to potpuno bezbolno i praktično preko noći uvedeno, što govori o tome da smo mi bili spremni i mnogo ranije, ali je ova situacija prelomila, poterala nas u to. Ako nešto možemo da zahvalimo pandemiji, onda je to što smo se naglo digitalizovali", istakao je Stanojević.

Ove godine, pored sedam članova redakcijskog žirija, članovi stručnog žirija bili su: Sanja Lalević, Facebook Lead za Srbiju u okviru Httpool-a, zvaničnog predstavnika Fejsbuka za Balkan, Anđelka Ducić, digital marketing konsultant i CEO Symbiotica d.o.o, Istok Pavlović, internet marketing ekspert, Darko Mitrović, radio-voditelj, kolumnista, stendap komičar i prošlogodišnji dobitnik "Top 50" priznanja i Uroš Bogdanović, radijski konsultant i voditelj.

среда, 22. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара