Читај ми!

Vremenska prognoza - 29. novembar

Naoblačenje sa Mediterana zahvatiće danas popodne jug zemlje, pa će tamo promicati pahulje. Stiže i hladan vazduh iz Rusije. Najviša dnevna temperatura od 1 do 7 stepeni.

Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne pojave
(izvor: RHMZ)

29.11.2020. Nedelja: Ujutru ponegde slab mraz. Tokom dana oblačno i hladno, mestimično sa kišom i susnežicom, na planinama sa slabim snegom. Tokom noći slab sneg se očekuje ponegde i u nižim predelima južne i jugoistočne Srbije. Vetar slab do umeren, uglavnom severni i severozapadni. Najniža temperatura od  -3 do 3, a najviša u većini krajeva od 1 do 5, u Timočkoj Krajini oko 7 stepeni. Upozorenje:  Poledica ili zaleđivanje mokrih površina, verovatnoća  90%.

30.11.2020. Ponedeljak: Ujutru mestimično slab mraz. Tokom dana umereno do potpuno oblačno, još ujutru i pre podne na jugu i jugoistoku mestimično sa slabim snegom. Vetar slab i umeren, severni.  Najniža temperatura od  -2 do 0, a najviša od 2 do 7 stepeni. Upozorenje: Poledica ili zaleđivanje mokrih površina , verovatnoća  90%.

01.12.2020. Utorak: Ujutru mestimično slab, lokalno i umeren mraz. Tokom dana u većini krajeva malo i umereno oblačno i suvo, samo u Timočkoj Krajini oblačno i tmurno. Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, krajem dana u Košavskom području u pojačanju.  Najniža temperatura od -7 do -2, a najviša od 1 do 5 stepeni. Upozorenje:  Tmin<-5 stepeni, verovatnoća  80%.

02.12.2020. Sreda: Ujutru mestimično slab mraz. Tokom dana naoblačenje sa kišom, na planinama sa susnežicom i snegom.  Vetar slab i umeren, istočni i jugoistočni, u košavskom području i jak, a na jugu Banata povremeno olujni.  Najniža temperatura od -5 do -1, a najviša od 1 do 5 stepeni. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s , verovatnoća  80%.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво