Читај ми!

Degenek za RTS: Odlučila složnost tima

Dobra priprema pred meč i složnost tima bili su ključni da se dođe do ubedljive pobede nad Slovanom, istakao je štoper Crvene zvezde Miloš Degenek reporteru RTS-a posle utakmice u kojoj su crveno-beli odneli ubedljivu pobedu.

Da li ste očekivali ovako veliku pobedu protiv Slovana na našem najvećem stadionu?

„Nismo očekivali ovoliku pobedu. Baš smo se zategli... Trener nas je baš zategao jako. Ozbiljno smo shvatili ekipu i znali smo da će biti jako teško i da nas čeka borbena utakmica. Mislim da smo krenuli kako treba, da smo otvorili utakmicu na pravi način i mislim da smo zasluženo pobedili večeras."

Šta je bilo presudno da se ostvari ovako ubedljiva pobeda?

„Naš mentalitet i što smo složna grupa. Svi smo „ginuli" jedan za drugog. I kvalitet i način na koji smo se priprenili. Trener je imao odličan plan koji smo ispunili i sve je ispalo kako treba."

Za sedam dana je novi meč protiv belgijskog Genta, šta očekujete od tog susreta?

„Mislim da je to jedna ozbiljna ekipa, igraju ozbiljan fudbal. Očekujem jednu borbenu ekipu koja igra prelep fudbal i možete da očekujete još jednui dobru utakmicu.", zaključio je Degenek.

Crvena zvezda je ubedljivo savladala Slovan iz Libereca sa 5:1 (2:1) na svom terenu u meču drugog kola Grupe L Lige Evrope.
 

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво